Over ons

Bertram & Brood Doesburg

Wilt u gezellig een kopje koffie of thee drinken, lunchen of een vers gebakken brood? Miguel & Manon en medewerkers heten u van harte welkom bij Bertram & Brood! Het adres voor kwaliteit, gastvrijheid en een gezellige sfeer waar alle leeftijden zich thuis voelen. Of u nu komt om uw krantje te lezen, even uit te rusten, of gezellig bij te praten, het kan allemaal. Voor onze allerkleinste gasten hebben wij genoeg te spelen en een krijtbord. Ook is er een verschoningsruimte en een invalidentoilet.

 

Catering

Wij zijn hét adres voor catering. Wij verzorgen uw lunch voor bijvoorbeeld vergaderingen, feestjes en andere gelegenheden. Kunt u even niet weg van uw werk, dan bezorgen wij uw bestelling op uw werkplek.

 

In het centrum van Doesburg

U vindt Bertram & Brood in de Meipoortstraat, in het centrum van Doesburg, schuin tegenover “Het Gildehof” en het Mosterdmuseum. Onze sfeervolle zaak heeft 40 zitplaatsen binnen en een gezellig terras buiten waar het bij mooi weer goed toeven is. Wij bieden u een uitgebreide en gevarieerde kaart voor koffie, lunch en ambachtelijk gebak uit eigen bakkerij.

 

Banketbakkerij

Op maandag- donderdag en zaterdagochtend kunt u onze banketbakker aan het werk zien in onze zaak. Hij bereidt op ambachtelijke wijze uw koekje bij de koffie, alle koeken en ons gebak. De andere dagen verzorgt Miguel (ook wel: ‘bakker Bertram’) het gebak. Taarten kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen. Er zijn heel veel mogelijkheden, van de gewone slagroom- of appeltaart tot fototaarten en taarten met marsepein. Wilt u weten wat er mogelijk is, dan kunt u bellen of even langskomen in onze winkel. Een specialiteit is ons Doesburgs meisje of manneke. Dit is een bladerdeegschuitje met appel of stoofpeertjes met een baantje spijs. ”Wereldberoemd” in Doesburg en omstreken. Nieuwsgierig geworden naar de smaak…? Kom dan naar onze gezellige, warme bakkerswinkel en proef, er staat altijd een proefschaal klaar.

Contactgegevens

Meipoortstraat 26-28

6981 DK Doesburg

0313 - 414230 

info@bertrambrooddoesburg.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

09.00 - 17.00
09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

09.00 - 17.00

08.00 - 17.00

Gesloten